Login

Medilex, nascholing voor zorgprofessionals

16 februari 2018

Mocht u uw oor als gedifferentieerd tandarts TG (TA) of TGe eens elders te luister willen leggen, dan is een cursusdag of congres georganiseerd door Medilex wellicht een keer een idee. Zoals bijvoorbeeld een congresdag die in het teken staat van ‘Mondzorg voor mensen met een verstandelijke beperking’. In het dagprogramma komt u regelmatig bekende namen als Dyonne Broers en Henk Algra tegen. Onder andere. Dagvoorzitter is mw Petra Noordhuis, die sinds begin 2018 de consilia TA en TG secretarieel ondersteunt.

Medilex organiseert jaarlijks zo’n 60 tot 70 congressen op het gebied van zorg, welzijn, detentie en gemeenten. Als grootste onafhankelijke congresorganisatie wordt Medilex niet gesponsord door de farmaceutische industrie, overheid of welke andere organisatie dan ook. Op hun website kunt u bovenaan het aanbod bij-en nascholing uw branche (‘gehandicaptenzorg’ of ‘ouderenzorg’) selecteren, waarna voor u relevante cursussen worden geselecteerd. Medilex is gevestigd te Zeist en de meeste cursussen worden dan ook georganiseerd te Driebergen-Zeist.

Vraag het ons!

Zit je met een vraag of neem dan contact met ons op:
contact

Vorig artikel
Volgend artikel