Login

VBTGG gaat ter ziele…

01 december 2019
Algemene Ledenvergadering tijdens het VBTGG Najaarscongres op vrijdag 29-11-2019

In de Algemene Ledenvergadering (ALV) van afgelopen vrijdag, tijdens het VBTGG Najaarscongres van 2019, werd door bestuursvoorzitter Leonard Wetzels onthuld welke optie voor de nieuwe vereningsnaam, van de leden de meeste stemmen heeft gekregen. Met 40% van de stemmen is dit geworden…… VMBZ.
Tijdens het jubileumjaar 2020 zal de naam VBTGG dus worden veranderd in VMBZ: Vereniging Mondzorg voor Bijzondere Zorggroepen. Daarmee wordt eer aangedaan aan álle bijzondere patiënten die in de Bijzondere Tandheel- kunde onder A&G vallen. Al deze patiëntencategorieën dus.
Het logo (het puzzelstukje), de slogan (“Als mondzorg een puzzel is”) en de kenmerkende groene kleur van de vereniging blijven gelijk. En ook al het harde werk achter de schermen blijft gelijk.

Het VBTGG Bestuur, binnenkort VMBZ Bestuur, dankt alle leden voor hun input. De veranderingen die nodig zijn om na 50 jaar VBTGG een nieuwe toekomst in te luiden met een passende(re) naam, zullen vanaf nu worden voorbereid.

Vraag het ons!

Zit je met een vraag of neem dan contact met ons op:
contact

Vorig artikel