Login

Voorjaarscongres (VMBZ, NVvK)

Geachte deelnemers van het Lustrumcongres,
Helaas hebben de NVvK en de VMBZ (destijds nog VBTGG) moeten besluiten het Lustrumcongres van de NVvK & VBTGG op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart te verplaatsen. De afgelopen dagen kregen wij in toenemende mate berichten van deelnemers en sprekers die door maatregelen genomen door ziekenhuizen en universiteiten ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19), geen congressen en andere bijeenkomsten meer mogen bijwonen. De besturen van de NVvK & VBTGG en de congrescommissie betreuren dit besluit te moeten nemen. We vinden dit ontzettend jammer maar zien geen andere keuze. We zijn op dit moment hard op zoek naar een goede oplossing voor alle partijen en komen daar zo snel mogelijk op terug. Iedereen heeft zo hard en vol enthousiasme gewerkt om dit Lustrumcongres tot een groot succes te maken: een bijzondere locatie, spetterend feest, aandacht voor de oprichters, een film over een halve eeuw NVvK/VBTGG, posters, etc. Wij gaan er alles aan doen om al dit moois nog dit jaar ten goede te laten komen, op alternatieve data.

NB: Hotelboekingen die via de aanmeldmodule van Congress Care gedaan zijn, zullen automatisch geannuleerd worden. Hotelboekingen die buiten Congress Care gemaakt zijn moeten zelf geannuleerd worden!

Namens het bestuur van de NVvK & VBTGG en de Congrescommissie
Marieke Schorer-Jensma, voorzitter NVvK
Leonard Wetzels, voorzitter VBTGG
Karin van Nes, voorzitter Congrescommissie NVvK/ VBTGG

In 2020 bestaan zowel de VBTGG als de NVvK 50 jaar!
Allebei opgericht anno 1970. Dat gaat (goed!) gevierd worden, met een prachtig lustrum ‘voorjaarscongres’ in het voorjaar in het najaar.

PROGRAMMA VJC 2020 ?

INSCHRIJVEN VJC 2020

Tijdens het congres is er de unieke gelegenheid om een lastige/interessante casus uit eigen portfolio te presenteren. Deze kans komt feitelijk slechts één keer per jaar, tijdens het VJC. Op deze manier krijgt u gratis en voor niks de mening (en levendige discussie) met uw (gedifferentieerde) collegae. En bovendien scoort u punten voor uw eventuele herregistratie. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid tot casuïstiekbespreking? Graag! Om u op te geven, maar ook met vragen, kunt u mailen naar Armanda Boonstra (met een R), lid van de congrescommissie: armandaboonstra@kpnmail.nl

Historie:

VJC 2019 (15 & 16 maart) ” Artsen aan het Woord” Programma

VJC 2018 (16 & 17 maart) “It’s All in the Family”

VJC 2017 (17 & 18 maart) “Uit de Kunst”

VJC 2016 (18 & 19 maart) “Stikken of Slikken”

VJC 2012 (16&17 maart)

VJC 2009 (20 & 21 maart) “Tandartsangst; zeker niet kinderachtig!”

VJC 2001 (11 mei) “Parodontale behandeling bij mensen met een verstandelijke handicap”